Oferta Inlocuire conducte de canalizare ape menajere si pluviale din subsolul blocului.

 

Pretul pentru manopera, montaj + materialele aferente este de 92 de lei ML

Descriere oferta :

SC Stamate Instal Primordial Construct SRL executa lucrari de reabilitare si modernizare ai instalatiilor din subsolurile blocurilor de locuinte, la preturi rezonabile, accesibile tuturor asociatilor de proprietari.

Aceste lucrari se executa in incinta subsolului blocurilor si constau in inlocuirea partiala sau a intregii retele de conducte de scurgere si ape pluviale. Aceasta retea se intinde din punctul in care magistralele principale de scurgere si ape pluviale ies din incinta subsolului blocului si pana la ultimul cot de dinainte de inceperea coloanelor verticale de scurgere a apei pluviale.

Scurgerea si apele pluviale constituie doua retele separate si se regasesc in subsolul blocurilor sub forma a doua magistrale principale care merg in paralel si traverseaza longitudinal subsolul, avand iesiri separate din bloc catre canalul de canalizare exterior.

Din cele doua magistrale principale se formeaza ramificatii catre coloanele verticale de scurgere,  respectiv catre coloanele verticale de ape pluviale.

Inlocuirea retelelor de scurgere si ape pluviale in subsolul blocurilor constituie lucrari separate, dar in marea majoritate a cazurilor, acestea se executa in acelasi timp.

  • Inlocuirea acestor retele cuprinde urmatoarele operatiuni :
  • Demontarea instalatiei de scurgere si ape pluviale care urmeaza a fi inlocuite;
  • Inlocuirea magistralei principale de scurgere;
  • Inlocuirea magistralei principale de ape pluviale;
  • Inlocuirea ramificatiilor din magistrala principala catre coloanele verticale de scurgere;
  • Inlocuirea ramificatiilor din magistrala principala catre coloanele verticale de ape pluviale;

Suspendarea instalatiei montate de tavanul subsolului:  pentru executarea acestui tip de lucrare se folosesc:

  • Teava de PVC cu mufare prin garnitura, cu diametrul de 110 MM pentru magistralele principale si cu diametrul de 110 MM, 75MM sau 50 MM pentru ramificatiile care pornesc din magistralele principale;
  • Ramificatiile (numite si piese in Y), teuri si coturi la 45 si 90 de grade, din PVC, cu aceleasi diametre ca si teava de PVC folosita;
  • Guri de vizitare cu diametrul de 110 MM, care se monteaza la diferite intervale pe magistralele principale pentru a putea permite desfundarea acestora atunci cand situatia o impune.

Reabilitarile de subsoluri sunt lucrari de amploare care presupun costuri semnificative pentru asociatiile de proprietari.

Numarul asociatiilor cu subsolurile inundate din cauza conductelor sparte creste de la o zi la alta. Mai mult, din cauza vechimii instalatiilor comune de la nivelul blocurilor, au de suferit atat calitatea apei potabile, cat si calitatea agentului termic.

Din pacate, procentul cladirilor la care au fost efectuate reparatii capitale la instalatiile comune este foarte mic, deoarece repararea si intretinerea acestor instalatii cad exclusiv in sarcina locatarilor/proprietarilor, care, in marea majoritatea a cazurilor, nu pot suporta costurile deloc neglijabile ale lucrarilor de reabilitare si modernizare a subsolurilor.

Toate materialele folosite de firma noastra, au certificate de garantie si conformitate pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri.

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Contacteaza-ne