Oferta Inlocuire conducte de canalizare ape menajere, pluviale si/sau conducte termoficare, apa rece si calda  din subsolul blocului.

Oferta este actualizata azi 15/07/2022

 

Pretul pentru manopera, montaj + materialele aferente este de la 120 de lei ML, pana la 650 lei ML                                                         

Avand in vedere ca, fiecare subsol are particularitatea lui { Diametru de teava, amplasament, dificultate, etc.}

Descriere oferta :

Aceste lucrari se executa in incinta subsolului blocurilor si constau in inlocuirea partiala sau a intregii retele de conducte de scurgere si ape pluviale. Si/sau conducte de termoficare, apa rece si calda  Aceasta retea se intinde din punctul in care magistralele principale de scurgere si ape pluviale ies din incinta subsolului blocului si pana la ultimul cot de dinainte de inceperea coloanelor verticale de scurgere a apei pluviale. Si in cazul conductelor de termoficare, apa rece si calda,din dreptul robinetilor centrali ai furnizorului, pana la ultimul cot de dinainte de inceperea coloanelor verticale

Scurgerea si apele pluviale constituie doua retele separate si se regasesc in subsolul blocurilor sub forma a doua magistrale principale care merg in paralel si traverseaza longitudinal subsolul, avand iesiri separate din bloc catre canalul de canalizare exterior.

Din cele doua magistrale principale se formeaza ramificatii catre coloanele verticale de scurgere,  respectiv catre coloanele verticale de ape pluviale.

Inlocuirea retelelor de scurgere si ape pluviale in subsolul blocurilor constituie lucrari separate, dar in marea majoritate a cazurilor, acestea se executa in acelasi timp.

Inlocuirea acestor retele cuprinde urmatoarele operatiuni :

  1. Demontarea instalatiei de scurgere si ape pluviale care urmeaza a fi inlocuite;
  2. Inlocuirea magistralei principale de scurgere;
  3. Inlocuirea magistralei principale de ape pluviale;
  4. Inlocuirea ramificatiilor din magistrala principala catre coloanele verticale de scurgere;
  5. Inlocuirea ramificatiilor din magistrala principala catre coloanele verticale de ape pluviale;
  6. Suspendarea instalatiei montate de tavanul subsolului:

– Pentru executarea acestui tip de lucrare se folosesc:

Teava de PVC cu mufare prin garnitura, cu diametrul de 110 MM pentru magistralele principale si cu diametrul de 110 MM, 75MM, 50 MM, 40 MM, 32 MM pentru ramificatiile care pornesc din magistralele principale;

Ramificatii (numite si piese in Y), teuri si coturi la 45 si 90 de grade, din PVC, cu aceleasi diametre ca si teava de PVC folosita;

Guri de vizitare cu diametrul de 110 MM, care se monteaza la diferite intervale pe magistralele principale pentru a putea permite desfundarea acestora atunci cand situatia o impune.

-Iar pentru termoficare si/sau apa rece si calda Pentru executarea acestui tip de lucrare se folosesc tevi din polipropilena cu compozit pentru incalzire (PN 25, cu diametre de 11O MM, 90 MM, 75 MM, 63 MM, 50mm, 40mm, 32mm, 25 mm, 20 mm) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot, etc.).

Reabilitarile de subsoluri sunt lucrari de amploare care presupun costuri semnificative pentru asociatiile de proprietari.

Numarul asociatiilor cu subsolurile inundate din cauza conductelor sparte creste de la o zi la alta. Mai mult, din cauza vechimii instalatiilor comune de la nivelul blocurilor, au de suferit atat calitatea apei potabile, cat si calitatea agentului termic.

Din pacate, procentul cladirilor la care au fost efectuate reparatii capitale la instalatiile comune este foarte mic, deoarece repararea si intretinerea acestor instalatii cad exclusiv in sarcina locatarilor/proprietarilor, care, in marea majoritatea a cazurilor, nu pot suporta costurile deloc neglijabile ale lucrarilor de reabilitare si modernizare a subsolurilor.Tocmai din acest motiv, venim in intampinarea dumneavoastra cu un sistem avantajos de rate

Toate materialele folosite de firma noastra, au certificate de garantie si conformitate pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri.

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de tel : 0720317563

Persoana de contact : Stamate liviu

Email: stamateinstal@yahoo.com

Web : www.stamate-instal-construct.ro

Oferta este actualizata azi 15/07/2022

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne