Colaboararea cu Asociatiile de Proprietari a inceput in anul 2001 odata cu inlocuirea coloanelor verticale si orizontale de alimentare cu apa, canalizare si termoficare.

Din anul 2001 am inlocuit coloanele verticale de termoficare, coloane orizontale, sau de canalizare la peste 250 de imobile din Bucuresti.

Cunoastem foarte bine structura coloanelor verticale si coloanelor orizontale (din subsol) si incercam, pe cat posibil, sa evitam discomfortul indelungat al proprietarilor de apartamente prin executarea rapida a lucrarilor.

Termenele de executie, incercam sa fie cat mai scurte – inlocuim o coloana de calorifer la un imobil de P+4 intr-o zi, iar la imobilele de 8,9 si 10 etaje in maxim 3 zile.

Termenele de executie variaza in functie de vechimea bloculului, de prezenta proprietarilor in apartament la data si ora stabilita, precum si de buna intelegere a acestora.

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Va invitam sa cititi subdomeniul nostru  “Asociatii Proprietarii” pentru o informare mai amanuntita.

 

Firma noastra va prezinta urmatoarele oferte si servicii :

 

Oferta desfundari:

Tevilor si conductelor din componenta instalatilor sanitare fie ca este vorba de blocuri, case, vile, hale sau zone industriale.

Desfundat coloana verticala/subsol/scurgere exterioara de la 150 de lei.

Desfundat tevi scurgere baie/desfundare WC/desfundare lavoar/desfundare sifon pardoseala/desfundare cada de la 100 de lei.

 

 

 Oferta Inlocuire coloana verticala de apa rece menajera

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de 215 lei / apartament.

Pentru mai multe informatii intrati pe subdomeniul  “Oferta Inlocuire coloana verticala de apa rece menajera”. Acolo aveti toate informatiile necesare pentru problemele dumneavoastra.

 

 Oferta inlocuire coloana verticala de termoficare

Pretul pentru manopera, montaj + materiale, pentru inlocuire coloana cu un calorifer (coloana simpla) este de 385 lei/apartament.

Pretul pentru manopera, montaj + materiale, pentru inlocuire coloana cu doua calorifere (coloana dubla) este de 445 lei/apartament.

Preturile sunt negociabile si pot suferi modificari, in functie de gradul de dificultate, amplasamentul coloanelor, complexitatea lucrarii etc.

Mai detaliat gasiti in subdomeniul  “Oferta inlocuire coloana verticala de termoficare”.

 

Oferta Inlocuire conducte de canalizare ape menajere si pluviale din subsolul blocului

Pretul pentru manopera, montaj + materialele aferente este de 92 de lei ML.

Pentru explicarea mai amanuntita a ceea ce inseamna  inlocuirea conductelor, intrati la subdomeniul cu acelasi nume  “Oferta Inlocuire conducte de canalizare ape menajere si pluviale din subsolul blocului”.

 

 Oferta inlocuire coloane verticale de apa rece,apa calda si canalizare din bucatarii si bai

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de 850 de lei / apartament pentru coloanele din bucatarii.

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de 960 de lei / apartament pentru coloanele din bai.

Pentru descrierea mai exacta a acestui serviciu, accesati subdomeniul cu acelasi nume “Oferta inlocuire coloane verticale de apa rece,apa calda si canalizare din bucatarii si bai”.

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne