Oferta Inlocuire coloane verticale de apa rece/apa calda si canalizare din bucatarii si bai.

Oferta este actualizata azi 15/07/2022

 

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de:

–  1650 de lei / Tronson Coloana- apartament, pentru coloanele din bucatarii.

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de:

–  1850 de lei / Tronson Coloana- apartament, pentru coloanele din bai.  

 • Preturile sunt  negociabile, si pot suferi modificari, in functie de gradul de dificultate, amplasamentul coloanelor, complexitatea lucrarii, etc.
 • Modalitate de plata :Avans 40  % la semnarea contractului, iar restul  la receptia lucrariiSau impartiti in 5 rate lunare , daca se executa mai mult de 2 coloanePlata se face prin OP, sau numerar { In conditile prevazute de lege } pe baza de chitanta si facturaDescriere produs:
  • Aceste lucrari se executa in subsolul si in interiorul apartamentelor din imobil , si constau in inlocuirea coloanelor verticale de Apa rece si Apa calda menajera + Coloanele verticale de scurgere, din subsolul blocului si pana la ultimul etaj.
  • Coloanele verticale de scurgere , traverseaza pe verticala apartamentele unui bloc, asigurand colectarea apei menajere uzate,

  Inlocuirea acestor coloane verticale cuprinde urmatoarele operatiuni :

  1. Desfacerea niselor din apartamente, pe toata inaltimea lor dintre plansee. Aceasta operatiune se efectueaza pentru a se asigura accesul la coloanele verticale, in special la cele de scurgere ,in vederea inlocuirii lor si pentru conectarea conductelor orizontale de scurgere si alimentare la coloanele verticale ce urmeaza a fi montate (Molozul rezultat, se incarca in saci de rafie si se depoziteaza la parterul blocului);                                                                                   .
  2. Demontarea coloanelor verticale de apa rece, apa calda si canalizare; .
  3. Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale montate.                                                                                                                                                             .
  4. Inlocuirea coloanelor verticale de apa rece, apa calda si canalizare.
  5. Racordarea noilor conducte verticale pentru apa rece, apa calda, si canalizare  in conductele orizontale ale apartamentului
  6. Racordarea noilor conducte pentru apa rece si apa calda se va face in robinetii centrali deja existenti in apartament. Pentru inlocuirea acestora (daca este nevoie) se va plati separat de catre proprietar, contravaloarea si manopera acestora, sau doar manopera, daca au achizitionat deja robinetii.                                                                                                                                                        .
  7. Racordarea noilor conducte verticale pentru apa rece , apa calda si canalizare in plasa existenta in subsolul blocului  .

  – Nota : In pretul afisat in prezenta oferta, NU REFACEM NISA desfacuta initial la inceperea lucrarii, insemnand ca proprietarul apartamentului isi reface nisa, cu resurse proprii, in stil propriu, pe cheltuiala exclusiva a acestuia.

  – Pentru inlocuirea coloanelor de apa menajera se folosesc tevi din polipropilena cu compozit ( PN 25, cu diametrul de 50 MM, 40 MM, 32 MM, 25 MM, 20 MM) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot etc)

  – Pentru inlocuirea coloanelor verticale de canalizare se folosesc  conducte din PVC sau PP, cu mufare prin garnitura, cu diametre intre 110 MM si 50 MM

  – Pentru conectarea conductelor orizontale la coloanele verticale de canalizare se folosesc ramificatii (Numite si piese in Y), teuri si coturi la 45, 30 si 15  grade, din PVC, cu aceleasi diametre ca si teava de PVC.

  – Toate materialele folosite de firma noastra, au CERTIFICAT DE CONFORMITATE SI GARANTIE pentru 10 ani, si sunt achizitionate de la Romstal

  -La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera.

  Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de tel : 0720317563

  Persoana de contact : Stamate liviu

  Email : stamateinstal@yahoo.com

  Web : www.stamate-instal-construct.ro

  SC Stamate Instal Primordial Construct SRL

Oferta este actualizata azi 15/07/2022

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne