Oferta Inlocuire coloane verticale de apa rece/apa calda si canalizare din bucatarii si bai.

 

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de 850 de lei / apartament pentru coloanele din bucatarii.

Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de 960 de lei / apartament pentru coloanele din bai.

Descriere produs:

Aceste lucrari se executa in subsolul si in incinta apartamentelor blocurilor si constau in inlocuirea coloanelor verticale de apa rece si apa calda menajera din subsolul blocului si pana la ultimul etaj.  Coloanele verticale de scurgere si ape pluviale, traverseaza pe verticala apartamentele unui bloc, asigurand colectarea ape menajere uzate (in cazul coloanelor verticale de scurgere) si colectarea de pe terasa blocului a apelor pluviale (in cazul coloanelor verticale de ape pluviale).

Inlocuirea acestor coloane verticale cuprinde urmatoarele operatiuni :

  1. Desfacerea niselor din apartamente – aceasta operatiune se efectueaza pentru a se asigura accesul la coloanele verticale, in special la cele de scurgere si ape pluviale in vederea inlocuirii lor si pentru conectarea conductelor orizontale de scurgere la coloanele verticale ce urmeaza a fi montate (molozul rezultat, se incarca in saci de rafie si se depoziteaza la parterul blocului);
  2. Demontarea coloanelor verticale de apa rece, apa calda si canalizare;
  3. Inlocuirea coloanelor verticale de apa rece, apa calda si canalizare. Racordarea noilor conducte pentru apa rece si apa calda, se va face in robinetii centrali deja existenti in apartament. Pentru inlocuirea acestora (daca este nevoie) se va plati separat de catre proprietar, contravaloarea si manopera acestora, sau doar manopera, daca au achizitionat deja robinetii.
  4. Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale montate. In pretul afisat in prezenta oferta, NU REFACEM NISA desfacuta initial la inceperea lucrarii, insemnand ca proprietarul apartamentului isi reface nisa, cu resurse proprii, in stil propriu, pe cheltuiala exclusive a acestuia.

Pentru executarea coloanelor de apa menajera se folosesc tevi din polipropilena cu compozit ( PN 25, cu diametrul de 50 MM, 40 MM, 32 MM, 25 MM, 20 MM) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot etc) respective conducte din PVC sau PP, cu mufare prin garnitura, cu diametrul de 110 MM pentru inlocuirea coloanelor verticale de scurgere cu diametre intre 110 MM si 50 MM. Pentru conectarea conductelor orizontale la coloanele verticale de scurgere se folosesc ramificatii (numite si piese in Y), teuri si coturi la 45 si 90 de grade, din PVC, cu aceleasi diametre ca si teava de PVC.

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera.

Contacteaza-ne