Oferta Inlocuire coloana verticala de termoficare

Pretul pentru manopera, montaj + materiale, pentru inlocuire coloana cu un calorifer (coloana simpla) este de 385 lei/apartament.

Pretul pentru manopera, montaj + materiale, pentru inlocuire coloana cu doua calorifere (coloana dubla) este de 445 lei/apartament.

Preturile sunt negociabile si pot suferi modificari, in functie de gradul de dificultate, amplasamentul coloanelor, complexitatea lucrarii etc.

 

Descriere oferta:

Aceste lucrari se executa in subsolul si in incinta apartamentelor blocurilor si constau in inlocuirea coloanelor verticale de termoficare din subsolul blocului si pana la ultimul etaj al blocului respectiv.

Coloanele verticale de termoficare, spre deosebire de coloanele verticale de apa rece si apa calda menajera, sunt compuse din doua conducte, denumite tur si retur, care sunt alimentate cu agent termic si care asigura incalzirea radiatoarelor din apartamentele blocului printr-o permanenta recirculare a agentului termic. Ele traverseaza pe verticala apartamentele unui bloc.

Inlocuirea coloanelor verticale de termoficare cuprinde urmatoarele operatiuni :

 

  • Demontarea coloanelor verticale de termoficare tur si retur ce urmeaza a fi inlocuite;
  • Inlocuirea coloanelor verticale de termoficare – aceasta operatiune se efectueaza din subsol si pana la ultimul etaj al blocului;
  • Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale de termoficare tur si retur;
  • Montarea robinetilor de izolare a coloanelor in subsolul blocului si a robinetilor de golire;
  • Instalarea de aeratoare automate la ultimul etaj sau racordarea coloanelor la inelul de aerisire existent;

 

  • Racordarea caloriferelor din apartament pana in robinetii tur / retur;Oferta nu cuprinde robineti coltar noi, dar putem monta contra cost, atat robineti simpli, cat si robineti cu cap termostatat, exclusiv pe cheltuiala proprietarului de apartament.

 

Pentru executarea acestui tip de lucrare de folosesc tevi din polipropilena cu compozit pentru incalzire (PN 25, cu diametre de 50 mm, 40 mm, 32 mm, 25 mm, 20 mm) si fitinguri de polipropilena  teu, teu redus, cruce, cot etc.).

Pentru conectarea conductelor orizontale de termoficare la coloanele verticale se foloseste acelasi tip de teava de polipropilena, mufe mixte de polipropilena.

Toate materialele folosite de firma noastra, au certificate de garantie si conformitate pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri.

La toate lucrarile executate, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Contacteaza-ne