Oferta inlocuire  coloana verticala de termoficare

 

– Pretul pentru Manopera  montaj + Materiale,  pentru inlocuire  coloana cu 1 calorifer ( Coloana simpla  tur – retur) este de :

415 lei/ Tronson/coloana tur- retur apartament

– Pretul pentru Manopera montaj  + Materiale, pentru inlocuire  coloana cu 2 calorifere ( Coloana dubla tur retur  ) este de :

495 lei/ Tronson/coloana tur-retur apartament                                                                         

– Pretul pentru manopera montaj + Materiale, pentru inlocuire coloana verticala de teava radianta  baie ( Cupru  28  mm  ) este de :

– 535 lei Tronson/coloana tur-retur baie apartament                                                                                                  

–  Pretul pentru manopera montaj + Materiale, pentru inlocuire coloana verticala de teava radianta  baie ( Cupru  35  mm  ) este de :

645 lei Tronson/coloana tur-retur  baie apartament

– Preturile sunt  negociabile, si pot suferi modificari, in functie de gradul de dificultate, amplasamentul coloanelor, complexitatea lucrarii, etc.

Descriere oferta :

Aceste lucrari se executa in subsolul si in incinta apartamentelor blocurilor, si constau in inlocuirea coloanelor verticale de termoficare, din subsolul blocului si pana la ultimul etaj al blocului respectiv.

Coloanele verticale de termoficare, in comparatie cu coloanele verticale de apa rece si apa calda menajera, sunt compuse din doua conducte, denumite tur si retur, care sunt alimentate cu agent termic si care asigura incalzirea radiatoarelor din apartamentele blocului printr-o permanenta recirculare a  agentului termic si traverseaza pe verticala apartamentele unui bloc

Inlocuirea coloanelor verticale de termoficare cuprind urmatoarele operatiuni:

  1. Demontarea coloanelor verticale de termoficare tur si retur ce urmeaza a fi inlocuite
  2. Inlocuirea coloanelor verticale de termoficare – aceasta operatiune se efectueaza din subsol si pana la ultimul etaj al blocului
  3. Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale de termoficare tur si retur.
  4. Montarea robinetilor de izolare a coloanelor in subsolul blocului si a robinetilor de golire.
  5. Instalarea dezaeratoare automate la ultimul etaj sau racordarea coloanelor la inelul de aerisire existent.
  6. Racordarea caloriferelor din apartament pana in robinetii tur/retur existenti  ( Oferta nu cuprinde robineti coltar noi Dar putem monta contra cost, atat robineti simpli, cat si robineti cu cap termostatat, exclusiv pe cheltuiala propietarului de apartament )

Pentru executarea acestui tip de lucrare se folosesc tevi din polipropilena cu compozit pentru incalzire (PN 25, cu diametre de 50mm, 40mm, 32mm, 25 mm, 20 mm) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot, etc.).

Pentru conectarea conductelor orizontale de termoficare la coloanele verticale se foloseste acelasi tip de teava de polipropilena, mufe mixte de polipropilena .

 

Toate materialele folosite de firma noastra, au CERTIFICAT DE GARANTIE SI CONFORMITATE pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o  garantie de 36 de luni  pentru manopera,  asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de tel : 0720317563

Persoana de contact : Stamate liviu

Email : stamateinstal@yahoo.com

Web : www.stamate-instal-construct.ro/

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.
Call Now ButtonContacteaza-ne