Oferta desfundari 

SC Stamate Instal Promordial Construct SRL iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de desfundari. Fie ca este vorba de coloanal de evacuare din blocul tau, sau de o simpla desfundare de chiuveta, avem cei mai buni instalatori specializati in desfundari. Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, wc, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri de pardoseala. Mai pe scurt: desfundam orice!

Teviile sau conductele de scurgere se blocheaza cel mai frecvent din cauza depunerilor de grasime, sapun, deseuri alimentare, par sau diverse obiecte care nu se pot dizolva in apa. Exista solutii chimice solubile in apa care dizolva murdaria si curata scurgerea, insa acestea sunt eficiente doar in intretinerea conductelor.  Atunci cand scurgerea este deja blocata, folosirea substantelor chimice nu este recomandata si poate deveni un pericol. In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari tevi profesionist.

Realizam lucrari de desfundare a tevilor si conductelor din componenta instalatilor sanitare fie ca este vorba de blocuri, case,  vile,hale sau zone industriale.

Desfundat coloana verticala/subsol/scurgere exterioara de la 150 de lei.

Desfundat tevi scurgere baie/desfundare WC/desfundare lavoar/desfundare sifon pardoseala/desfundare cada de la 100 de lei.

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne