Oferta comerciala

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, echipa noastra de specialisti – Stamate Instal Primordial Construct SRL – va prezinta in aceasta forma, o mica parte din lucrurile pe care le executam.

Incepand cu instalatiile elementare, precum mici reparatii la instalatiile termice sau sanitare, scurgeri menajere sau pluviale, cat si reparatii capitale ale instalatiilor de alimentare cu apa rece/calda, instalatiilor de incalzire, sau scurgeri menajere si pluviale atat in subsolul blocului, dar si distributia pe verticala pentru alimentarea fiecarui apartament.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturi accesibile, reprezinta baza fundamentala a firmei noastre.

Astfel incat dumneavoastra, clientii nostri, sa fiti multumiti de serviciile noastre, iar colaborarea noastra sa continue si dupa finalizarea lucrarilor.

Va oferim posibilitatea sa optati pentru una sau mai multe oferte din acest catalog, sau solicitati telefonic sau prim email, o oferta personalizata pentru orice lucrare de instalatii pe care doriti sa o efectuati.

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne