Despre noi

Colaboararea cu Asociatiile de Proprietari a inceput in anul 2001 odata cu inlocuirea coloanelor verticale si orizontale de alimentare cu apa, canalizare si termoficare.

Din anul 2001 am inlocuit coloanele verticale de termoficare, coloane orizontale, sau de canalizare la peste 250 de imobile din Bucuresti.

Avem echipe de instalatori profesionisti si de aceea reusim sa primim recomandari bune de la Presedintii si Administratorii de blocuri.

Cunoastem foarte bine structura coloanelor verticale si coloanelor orizontale (din subsol) si incercam, pe cat posibil, sa evitam discomfortul indelungat al proprietarilor de apartamente prin executarea rapida a lucrarilor.

Termenele de executie, incercam sa fie cat mai scurte – inlocuim o coloana de calorifer la un imobil de P+4 intr-o zi, iar la imobilele de 8,9 si 10 etaje in maxim 3 zile.

Termenele de executie variaza in functie de vechimea bloculului, de prezenta proprietarilor in apartament la data si ora stabilita, precum si de buna intelegere a acestora.

Preturile pe care le veti gasi in aceasta oferta sunt cu caracter informativ (avand in vedere preturile fluctuante in ceea ce priveste costul materialelor, nu putem genera o oferta fixa, ca si pret final), dar va stam la dispozitie pentru o oferta personalizata.

Dorim ca in cadrul unei relatii cu clientii, sa oferim servicii de calitate la un pret accesibil, ferm stabilit inainte de inceperea lucrarii.

Fiind incredintati ca fara dumneavoastra, clientii nostri, nu am exista nici noi, tratam orice lucrare cu maxima seriozitate.

Toate materialele folosite de firma noastra, au certificat de garantie si conformitate pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri.

La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne