Prezenta oferta, se adreseaza acelor Asociatii de Propietari si/sau Societatilor Comerciale care Administreaza Asociatii de Propietari sau imobile, si nu au in organigrama, angajati care sa deserveasca SERVICIUL TEHNIC, respectiv, INSTALATORI

Denumirea ofertei : Deplasare, constatare-avarie

 

1)   Ce anume implica asta :

Daca in imobilul pe care il administrati, are loc o avarie, firma noastra, poate veni la locatia anuntata telefonic ( Strada, Nr, Bloc, Ap ) indiferent de ora sau de zi,  24/24-Inclusiv Duminica sau de Sarbatorile legale Timp de raspuns : 1-4 ore de la apelul telefonic !

Ajungem la locatie, oprim alimentarea cu apa sau agent termic si facem constatarile de rigoare.  Respectiv:  Cauza, Efectul, si ce anume implica Rezolvarea problemei aparute.

 

2)    Costul acestei operatiuni este de 200  de lei, cu chitanta si factura.

 

3)    Daca situatia de la fata locului si materialele din dotarea  firmei noastre, ne permite sa rezolvam pe loc AVARIA, materialele si manopera se vor plati separat.

Astfel, se va emite o alta factura si chitanta, pe suma stabilita intre parti Asociatie sau Propietar ( Poate fi o problema  pe partile comune, sau poate fi o problema individuala, ce tine de Propietarul apartamentului unde s-a produs AVARIA )

Iar cei 200 de lei pentru deplasare-constatare, se vor scadea din calcul.

 

4)    Toate materialele folosite de firma noastra, au Certificat de Conformitate si Garantie. Iar GARANTIA LUCRARII ESTE DE 36 DE LUNI.

In speranta ca, va veti alatura sutelor de clienti multumiti, ai firmei noastre, va comunicam alaturat datele noastre de contact :

S.C Stamate Instal Primordial Construct Srl

Cod Unic de Înregistrare  : 39702582

Email: stamateinstal@yahoo.com

Contact : Stamate Liviu

Tel : 0720317563

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne