Oferta inlocuire coloane verticale de  Apa rece + Apa calda menajera

Oferta este actualizata azi 15/07/2022

 • Pretul pentru Manopera montaj + Materiale pentru o coloana simpla, este de 865 lei/Tronson Coloana-apartament, pentru fiecare etaj
 • Pretul pentru Manopera montaj + Materiale  pentru o coloana dubla, este de 950 lei/Tronson Coloana-apartament, pentru fiecare etaj
 • Preturile sunt  negociabile, si pot suferi modificari, in functie de gradul de dificultate, amplasamentul coloanelor, complexitatea lucrarii, etc.

Modalitate de plata :

Avans 40  % la semnarea contractului, iar restul  la receptia lucrarii

Sau impartiti in 5 rate lunare , daca se executa mai mult de 2 coloane

Plata se face prin OP, sau numerar { In conditile prevazute de lege } pe baza de chitanta si factura

Descriere produs:

 • Aceste lucrari se executa in subsolul si in interiorul apartamentelor din imobil , si constau in inlocuirea coloanelor verticale de Apa rece si Apa calda menajera din subsolul blocului si pana la ultimul etaj.

Inlocuirea acestor coloane verticale cuprinde urmatoarele operatiuni :

 1. Se creaza o fereastra de circa 40cm x 40cm in partea de jos a niselor din baie sau bucatarie, aceasta operatiune se efectueaza pentru a se asigura accesul la coloanele verticale , in vederea inlocuirii lor, si pentru conectarea conductelor orizontale de alimentare  la coloanele verticale ce urmeaza a fi montate (Molozul rezultat, se incarca in saci de rafie si se depoziteaza la parterul blocului);                                                                                   .
 2. Demontarea coloanelor verticale de apa rece, apa calda .
 3. Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale montate.                                                                                                                                                             .
 4. Inlocuirea coloanelor verticale de apa rece, apa calda.
 5. Racordarea noilor conducte verticale pentru apa rece, apa calda, in conductele orizontale ale apartamentului
 6. Racordarea noilor conducte pentru apa rece si apa calda se va face in robinetii centrali deja existenti in apartament. Pentru inlocuirea acestora (daca este nevoie) se va plati separat de catre proprietar, contravaloarea si manopera acestora, sau doar manopera, daca au achizitionat deja robinetii.                                                                                                                                                        .
 7. Racordarea noilor conducte verticale pentru apa rece , apa calda in plasa existenta in subsolul blocului  .

– Nota : In pretul afisat in prezenta oferta, NU REFACEM NISA desfacuta initial la inceperea lucrarii, insemnand ca proprietarul apartamentului isi reface nisa, cu resurse proprii, in stil propriu, pe cheltuiala exclusiva a acestuia.

– Pentru inlocuirea coloanelor de apa menajera se folosesc tevi din polipropilena cu compozit ( PN 25, cu diametrul de 50 MM, 40 MM, 32 MM, 25 MM, 20 MM) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot etc)

– Toate materialele folosite de firma noastra, au CERTIFICAT DE CONFORMITATE SI GARANTIE pentru 10 ani, si sunt achizitionate de la Romstal

-La toate lucrarile executate de firma noastra, beneficiati de o garantie de 36 de luni pentru manopera.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de tel : 0720317563

Persoana de contact : Stamate liviu

Email : stamateinstal@yahoo.com

Web : www.stamate-instal-construct.ro

SC Stamate Instal Primordial Construct SRL

Oferta este actualizata azi 15/07/2022

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.

Partener

Call Now ButtonContacteaza-ne