Oferta inlocuire coloane verticale de  APA RECE + APA CALDA menajera

– Pretul pentru Manopera montaj + Materiale , este de 475 lei/Tronson Coloana-apartament, pentru fiecare etaj 

– Preturile sunt  negociabile, si pot suferi modificari, in functie de gradul de dificultate, amplasamentul coloanelor, complexitatea lucrarii, etc.

– Aceasta lucrare se executa in subsolul si in incinta apartamentelor din bloc si constau in inlocuirea coloanelor verticale de apa rece + apa calda menajera din subsolul blocului si pana la ultimul etaj al blocului dumneavoastra.

– Inlocuirea acestor  coloane verticale cuprind urmatoarele operatiuni:

  1. Se creaza o fereastra de circa 40cm x 40cm in partea de jos a niselor din baie sau bucatarie, aceasta operatiune se efectueaza pentru a se asigura accesul la coloanele verticale , in vederea inlocuirii lor, si pentru conectarea conductelor orizontale de alimentare  la coloanele verticale ce urmeaza a fi montate.
  2. Demontarea coloanelor verticale de apa rece + apa calda.
  3. Inlocuirea coloanelor verticale de apa rece + apa calda.
  4. Racordarea noilor  conducte  pentru apa rece  si apa calda , se va face in robinetii centrali, deja existenti,  aflati inaintea apometrelor,  prezenta oferta nu cuprinde schimbarea robinetilor din apartament   Pentru inlocuirea acestora ( Daca este nevoie ) Se va platii separat de catre propietar, contravaloarea si manopera  acestora Sau doar manopera, daca au achizitionat deja robinetii.
  5. Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale montate. – In pretul afisat in prezenta oferta, NU REFACEM NISA desfacuta initial la inceperea lucrarii,  insemnand ca, propietarul apartamentului, isi reface nisa, cu resurse propii, stil propiu, meseriasi propii, pe cheltuiala exclusiva a acestuia.
  6.  Montarea robinetilor de izolare a coloanelor in subsolul blocului si a robinetilor de golire.

– Pentru executarea coloanelor de apa menajera se folosesc tevi din polipropilena cu compozit  ( PN 25, cu diametrul de 50mm, 40mm, 32mm, 25 mm, 20 mm) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot, etc.)

Toate materialele folosite de firma noastra, au CERTIFICAT DE GARANTIE SI CONFORMITATE pe o perioada de 10 ani pentru teava si fitinguri.

– Oferim 36 de luni garantie pentru lucrarile executate, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la numarul de tel : 0720317563

Persoana de contact : Stamate liviu

Email : stamateinstal@yahoo.com

Web : www.stamate-instal-construct.ro

Sc.Stamate Instal Primordial Construct Srl

 Deplasare /constatare = 100 de lei Factura si chitanta.
 Expertiza tehnica + masuratori + deviz lucrare = 200 de lei  Factura si chitanta.
 Important!: Daca lucrarea se executa cu firma noastra, acesti bani, vor fi scazuti din factura contractului.
Call Now ButtonContacteaza-ne