1. Pretul pentru manopera, montaj + materiale este de 215 lei / apartament

 

  1. Aceasta lucrare se executa in subsolul si in incinta apartamentelor din bloc si constau in inlocuirea coloanei verticale de apa rece menajera din subsolul blocului si pana la ultimul etaj.

 

  1. Inlocuirea acestor coloane verticale cuprinde urmatoarele operatiuni :

 

  • Se creeaza o fereastra de circa 40 cm x 40 cm in partea de jos a niselor din baie sau bucatarie – aceasta operatiune se efectueaza pentru a se asigura accesul la coloanele verticale, in vederea inlocuirii lor si pentru conectarea conductelor orizontale de alimentare la coloanele verticale ce urmeaza a fi montate;
  • Demontarea coloanei verticale de apa rece;
  • Inlocuirea coloanei verticale de apa rece.

 

  1. Montarea consolelor de prindere pentru ancorarea pe perete a coloanelor verticale montate. In pretul afisat in prezenta oferta, NU REFACEM NISA desfacuta initial la inceperea lucrarii, insemnand ca, proprietarul apartamentului isi reface nisa, cu resurse proprii, in stil propriu, pe cheltuiala exclusive a acestuia.

 

  1. Pentru executarea coloanelor de apa menajera se folosesc tevi din polipropilena cu compozit (PN 25, cu diametrul de 50 MM, 40 MM, 32 MM, 25 MM, 20 MM) si fitinguri de polipropilena (teu, teu redus, cruce, cot etc). Oferim 36 de luni de garantie pentru lucrarile executate, asiguram interventii rapide in cazul semnalarii unor defectiuni in perioada de garantie.

 

  1. Racordarea noii conducte pentru apa rece se va face in robinetii centrali deja existenti. Pentru inlocuirea acestora (daca este nevoie) se va plati separat de catre proprietar contravaloarea si montarea acestora, sau doar manopera, daca au achizitionat deja robinetii.
Contacteaza-ne