Instalatii de climatizare

 

Montaje si service de aer conditionat de tip split si multi split uz commercial si industrial:

 

  • Ventilatii
  • Chillere
  • Perdele de aer

 

Fie sunteti in cautarea unei reparatii, a unui sistem de climatizare existent sau optati pentru inlocuirea acestuia, noi va punem la dispozitie echipamente de aer conditionat pentru o racire superioara, pentru uz casnic, comercial, rezidential si industrial.

Luand in considerare dimensiuniile spatiului, numarul de camere, va putem ghida prin numeroasele optiuni disponibile.

Astfel, pentru implementarea unui sistem de climatizare se poate opta pentru solutia individuala (fiecare incapere cu cate un aparat de aer conditionat) sau centralizata (spatii vaste sau puternic compartimentate), in diverse configuratii, prin expansiune directa sau cu agenti intermediari, in functionare independenta sau integrata cu incalzirea si/sau ventilatia,etc.

Oferim mentenanta preventiva pentru a prelungi durata de functionare a instalatiilor de aer conditionat pentru echipamentele montate, precum si pentru altele, instalate de catre terti.

Echipa noastra se va asigura ca sistemul dumneavoastra de climatizare functioneaza corect, cu o eficienta maxima si cu un consum redus.

Pentru instalarea sistemelor de aer conditionat, intretinere sau reparatii nu ezitati sa ne comunicati iar specialistii nostri vor veni cu o propunere in timp util si eficient.

Call Now ButtonContacteaza-ne